Szekszárdi Tükör

Szekszárdi Tükör képe

Bíróságra került a szekszárdi sportcsarnok igazgatója

2021. 11. 17-én 08.30-kor került sor a per első tárgyalására, melyet a sportcsarnok egyik kirúgott dolgozója kezdeményezett az intézménnyel szemben. 

Elolvasom

Feloszlatják az MNASZ-t?

Az MNASZ ellen a szakszövetséggé történő törvénytelen átalakulás miatt törvényességi felügyeleti eljárás van folyamatban.

Elolvasom

Előválasztás: az eredmények tanulságai

Az előválasztáson elért szavazat megoszlások alapján alappal feltételezhető, hogy a Fidesz megkísérelte befolyásolni a végeredményt. A kísérlet részben eredményre vezetett.

Elolvasom

Előválasztási kampány a Facebookon: Hogyan kommunikáltak a miniszterelnök-jelöltek és hogyan kommunikáltak róluk?

Bár még nincsenek végleges eredmények, az már körvonalazódni látszik, hogy melyik jelöltek jutnak tovább az előválasztás második fordulójába. Eddig úgy látszik, Dobrev Klára tarolt vidéken, Karácsony Gergely a legerősebb Budapesten, Márki-Zay Péter pedig a vártnál jóval magasabb szavazatarányt szerzett meg. De minek köszönhető a jelöltek sikere: van-e összefüggés az online térben tett lenyomatuk és az eredmények között?

Elolvasom

Előválasztás Szekszárdon

Az ellenzéki pártok előválasztást tartanak Tolna megye 1. számú választókörzetében is. Cél, a legmegfelelőbb jelölt kiválasztása és a 2022-es választás megnyerése.

Elolvasom

Környezetszennyezés Tolna megyében

Kormányzati színjáték folyik környezetszennyezés ügyben, hiszen annyira érdekli őket a környezetvédelem, mint Schmitt Pált a helyesírás, vagy Kásler Miklóst a kézmosás.

Elolvasom

Köztörvényes bűnszervezet a magyar politikában

A Fidesz-t a Kádár-rendszerrel elégedetlen, de abban már valamilyen politikai szerepet vállaló, liberális főiskolás-egyetemista fiatalok hozták létre az 1980-as évek végén. A kezdetekkor a szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer jellemezte őket, melyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt, mára azonban a pártból köztörvényes bűnszervezetté vált szekta lett.

Elolvasom

Oldalak