Szekszárdi Tükör

Szekszárdi Tükör képe

Jogerősen pert nyert a Válasz Online a DK politikusával szemben

Lehet offshore-lovagnak nevezni a DK-elnökségi tagját. 

Elolvasom

Cső Vitya!

Mizu? Rég írtam neked. Te - kallózz ide! Tényleg volt pofád közpénzen homárt zabálni a digóknál, míg itthon emberek éheznek? 

Elolvasom

Milyen vizet itatnak velünk Szekszárdon?

A víz akkor felel meg az ivóvíz minőségnek, ha nem tartalmaz olyan mennyiségben vagy koncentrációban mikroorganizmust, parazitát, kémiai vagy fizikai anyagot, amely az emberi egészségre veszélyt jelenthet, és megfelel a követelményként meghatározott határértékek parametrikus értékeinek. 

Elolvasom

Hűtlen kezelés az E.R.Ö.V.-nél?

Az energiaárak, a kormány hatósági vízdíja és közműadója miatt kritikus helyzetbe kerültek a vidéki víziközmű-szolgáltatók. A cégek jó része csődközeli állapotba került, a kormány pedig csak akkor segít az önkormányzati cégeknek, ha az államé lesz a közművagyon. 

Elolvasom

Fidesz tábor - orosz barátság - ukrán utálat

Orbán propaganda médiája elérte, hogy a Fidesz táborban kialakuljon egy megkérdőjelezhetetlen orosz szimpátia, mely az ukránokkal szembeni utálatot vonta magával. A közösségi médiában rengeteg poszt, komment olvasható a kormányt támogatóktól, melyek lényege, hogy Ukrajna nyugodjon bele elvesztette területei egy részét, ne erőlködjön, legyen vége a háborúnak. 

Elolvasom

Még sincs energia-veszélyhelyzet?

Az Amerikai Népszava számolt be arról, hogy az Európai Bizottság előtt fog megbukni Orbán energia-veszélyhelyzet fantázianevű trükközése, mert ilyen veszélyhelyzet kihirdetésének meghatározott okai és szabályai vannak.

Elolvasom

Cső Vitya!

Mizu? Hallom Posványoson osztottad az észt megint!
Te! Vigyázzá Erdélyországban, mert a medvék nem szeretik, ha zaklatják őket!

Elolvasom

Oldalak