Nyílt levél Novák Katalin köztársasági elnöknek!

Nyílt levél Novák Katalin köztársasági elnöknek!

2024 február 04, 12:10


Forrás: Novák Katalin Facebook-oldala

Asszonyom!

Ön is meggyalázta a köztársasági elnöki tisztséget azzal, hogy elnöki kegyelemre méltónak találta a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesét, akit kényszerítés bűntettében első és másodfokon is jogerősen elítélt a bíróság.

Ön a nyilvánosság előtt családvédelemről, gyermekáldásról, gyermekvédelemről papol, miközben kegyelemre méltónak találta egy pedofil, gyermekbántalmazó igazgató bűntársát.

Szégyellje magát, ha egyáltalán ismeri a szó jelentését és haladéktalanul távozzon hazánk legtiszteletreméltóbb tisztségéből! Ne szennyezze tovább jelenlétével a Sándor-palota levegőjét és a köztársasági elnöki széket!

Tisztában vagyok vele – ahogy sokan mások is –, hogy a Fidesz köreiben nem bűn a pedofília, az asszonyverés, a lopás, a zsarolás, az illegális lehallgatás, a hazudozás, ahogy nem ismerik a becsület, a haza és a tisztesség fogalmát sem, hisz önöknek mindez lételemük, melyet a pedofil Kaleta Gábor, a meleg buliból ereszen menekülő Szájer József, a vak komondoros Balogh József, a közpénzen kurvázó Borkai Zsolt és a többi aberrált fideszes neve is fémjelez.

Ennek ellenére próbálkozzon meg a gondolkodás művészetével és próbálja felfogni, hogy mit tett, még ha ehhez hosszú órák keserves munkája is szükséges.

Ön méltatlan és alkalmatlan a köztársasági elnöki tisztségre!

Távozzon szép csendben és ha tényleg keresztény, amit ezek után kétlek, imádkozzon, hogy megbocsássanak önnek a bántalmazott gyerekek és a gyerekek szülei – családtagjai, mert lassan Isten ítélőszéke nem fog.

Távozzon!

 

2024.02.04.

Kurtyán Ferenc
elnök
MSZP Tolna Megyei Területi Szövetsége