Cső Vitya!

Cső Vitya!

2022 július 24, 10:33


Mizu? Hallom Posványoson osztottad az észt megint!
Te! Vigyázzá Erdélyországban, mert a medvék nem szeretik, ha zaklatják őket!

Egyébként érdekelne, hogy mi a francot akartál ezzel a faj keveredési dumával? Betalált netán az animal-szex a Fidesz berkeibe? Már nem elég a pedofília, az ereszakrobatika, már más fajokkal is csinálnátok? Ez lett az új módi? Anal helyett animal? Nagy egér vagy tudod-e? Gondolom ezért volt a nagy medve rémület is Posványoson. Megijedtek mi? Berosáltak a románok is, hogy megcsinálsz egy medvét, azt onnantól neked hordja majd a mézet?

Te figyu! Most komolyan! Áruld már el, hogy ki öltöztet? Egyszer úgy nézel ki, mint egy román kalapos cigány, máskor meg mint egy lelenc gyerek! Tiszta ciki vagy sokszor! Dobjunk össze egy rendes öltönyre valót neked, hogy ne röhögjön a fél világ, mikor megjelensz? Eskü sírva fakadnak a menéseden is! Mondták a haverok, hogy ne cikizzelek nézéseddel, meg a járásoddal, mert ha nekem is egy szobában kellett volna letölteni a szemesztert Szájer haveroddal, én lehet menni sem tudnék!

De ez a fajkeveredés nagyon érdekel. Komolyan gondolod, hogy az emberi faj keveredhet más fajokkal? Azt mondta egyik haverom, mikor feldobtam a témát, hogy "hagyd már, biztos akkora buli volt náluk anno, csoda hogy nem gorilla lett belőle! Csak nézd a járását!" Őszintém mondom, visítottam!

Aztán mizu ezzel a Katával?  Na nem a térdvédőssel, hanem a vállalkozóssal! Tényleg ki akarod nyírni a kisvállalkozókat, vagy ez megint csak valami úri huncutság, hogy legyen min röhögnötök? Pont azt beszéltük, lehet hogy a lenyugvó napnak már nincs ereje, azt ezért basztatod inkább őket! Nem fosik a szád, hogy a tömeg bemegy érted a Karmelitába? Bátor csávó vagy nem mondom! Vagy botor! Ki tudja? Hisz ezzel a rezsi rizsával is jól felcseszted a gondolkodásra képes magyarok agyát! Ha így folytatod, nem az ebet fogják a karóhoz kötni! Aggódunk érted, mert szeretnek a magyarok! Na nem mindenki, de van aki még imaláncot is szervez az egészségedért! Egyik haverom azt mondta "te, ez a csávó úgy hiányzik ennek az országnak, mint sárgaláz a lepra telepről!"  Sajnos egyet kell értenem vele.

Pedig én mindig védtelek, mert szerintem te igen jó arc vagy! Jó nagy! Mint egy nagyképernyős színes TV. Érted mire gondolok? Olyan kivetítős! Amekkorákat vetítesz néha, el sem hiszem! Lassan horrort lehetne veled forgatni, ahogy a sok zombi szájtátva hallgat és üveges szemmel, megittasulva ballag a vágóhíd felé, amerre mutatod! És közben boldogan tejel, hogy tömhesd a bendődet!

Na de most már búcsúzom, mert megfájdult a gerincem a görnyedésben. Tudod az az alkatrész, amit belőled kihagyott a jóisten! Mondjuk Simicska szólt előre, hogy egy gerinctelen geci vagy, de sokan nem hitték el! Na mindegy! Ezt a faji kérdést, meg hanyagold, mert még valamelyik bordély kiteszi a netre, ahogy fosztod a libát: Na mentem!

Szóval légy szobatiszta és vegyél fel szalmakalapot ebben a melegben, mert megbuggyan a maradék eszed is, azt mi lesz ezzel a sok hívővel akik követnek?

Ölellek!

Ui.:

A Vatikánt kerüld mostanában, mert megkezdődött az ördögűzési időszak, nehogy megszívd! Habár Szájer után neked már tök mindegy.