Szekszárdi Tükör

Szekszárdi Tükör képe

Cső Vitya!

Mizu? Hallom Posványoson osztottad az észt megint!
Te! Vigyázzá Erdélyországban, mert a medvék nem szeretik, ha zaklatják őket!

Elolvasom

"Egyre súlyosabb a migrációs nyomás" - mi megnéztük igaz-e

Morális hanyatlás jeleit mutatja a kormány. Miután lekaszabolták a KATA-t kritikus helyzetbe hozva több százezer embert és a rezsit is a többszörösére emelték, súlyos migrációs nyomás keletkezett a kormányfő fejében.

Elolvasom

Kopaszok, uszoda, menesztés, elbocsátás - lassan össze áll a kép a bíróságon

Sávoly Dániel, a szekszárdi sportcsarnok elbocsátott munkatársának munkaügyi pere egyre több részletről lebbenti fel a fátylat, mivel a bírósági megkeresésekre muszáj válaszolnia a megkérdezetteknek.

Elolvasom

Ki tartja a magyar miniszterelnök pórázát?

A Meduza orosz hírportál hosszú és alapos tényfeltáró cikket közölt Magyarországról és Orbán orosz "elkötelezettségéről".

Elolvasom

Bátán ki lesz a következő, akit lenyúlnak?

Ha a "Bátán ki lesz a következő, akit lenyúlnak?" című cikk megírásakor rendelkezésünkre állt tényekből megfogalmazott vélemény megsértette Kocsis Jánosnét, így azért elnézést kérünk.

Elolvasom

Magyarország háborúra készül?

A Deutsche Welle számolt be arról nemrég, hogy a német fegyverexport legnagyobb felvevő országa Magyarország, amely 2,66 milliárd euró (kb. 926 milliárd forint) értékben vásárolt haditechnikát, mellyel még az Amerikai Egyesült államokat is megelőzte fegyver vásárlásban.

Elolvasom

Csalásra készül a Fidesz?

Nem csak a levélben szavazó határon túliakkal (akár halottak szavazatival), hanem a jegyzőkönyvekkel is manipulálna a Fidesz. Észnél kell lenniük a szavazókörökben az ellenzéki delegáltaknak.

Elolvasom

Oldalak