A Fidesz a perverz aberráltak pártja?

A Fidesz a perverz aberráltak pártja?

2021 július 30, 10:00


Mindenkit gyűlölünk - hirdeti a kormány már évek óta és az ingerszegény környezetben élő álkeresztény divathívők boldogan kántálják, hogy Soros, vagy éppen Brüsszel megtámadta hazánkat és ezért gyűlölni kell őket. Soros György 90 éves öregember, ám a 3 bit befogadóképességgel rendelkező fideszes törzs-szavazóbázis addig már nem jut el, hogy feltegye magának a kérdést, egyáltalán miért érdekelné egy szétlopott ország a világ egyik leggazdagabb emberét, miért rontana rá kivont karddal egy koldussorba taszított országra, hiszen kilóra megvehetné az összes kormánytagot szavazóbázisostul. Brüsszelt is rendre emlegeti a náci propaganda, szerintük Brüsszel is megtámadta Magyarországot. A brüsszeli támadás igen furcsa, mert Brüsszel rosszindulatában nagyon sok milliárddal támogatta ezt a hazát, amit ezek a semmit érő bőrű tolvaj gazemberek úgy hordtak haza, mint közkútról a vizet. Szóval ez a hihetetlenül alacsony intelligenciával megáldott szavazótábor fröcsögő nyállal harsogja a sok ostobaságot, az általuk felmagasztalt kis-vasutas meg vígan dörzsölgeti a markát és hordja a pénzt kamionszámra.

Ez a díszvirágnak nem nevezhető kormányzati színtársulat most éppen a melegeket pécézte ki magának mint a következő gyűlölendő célpontot, hogy elterelje a figyelmet a lopásokról, lehallgatásról, kábítószer fogyasztásról és termelésről, az asszony verésekről és az egyéb aberrált dolgaikról. Sok szóbeszéd terjeng arról, hogy 8-10 éves gyerekeket rendelnek maguknak szexuális aberrációjuk kielégítésére, narkós bulikba járnak, escort lányokat vernek és kényszerítenek beteges szexuális vágyaik kiszolgálására, a gyereküket molesztálják, verik az asszonyt vagy a családot. Hogy mindebből mi igaz, azt az eddig kiderült ügyekből bárki megítélheti.

  • az egyik győri fideszes a strandon a sapkájába szerelt kamerával öltözködő gyerekeket kukkolt, Simon Róbert Balázs Fideszes parlamenti képviselő titkára pedofil képekkel bukott le,
  • Rákosmente volt fideszes polgármestere Fohsz Tivadar éveken át szexuálisan bántalmazta a lányát,
  • a fideszes Kiss Attila Csaba nagykőrösi önkormányzati képviselő pedofíliába keveredett,
  • Kaleta Gábor volt perui nagykövet pedofíliával bukott le,
  • a Fidesz alapító tagja, Szájer József egy narkós gangbang buliból mezítelenül, a hátizsákjában némi droggal próbált elmenekülni az ereszcsatornába csimpaszkodva a rendőrség elől,
  • Borkai Zsolt volt győri polgármester egy drogos-kurvázós bulival bukott le,
  • Fülöpháza volt fideszes polgármestere Balogh József a vak komondorra fogta az asszonyverést,
  • a Fidelitas egyik vezetője canabis termesztéssel bukott meg,
  • a Fidesz ifjúsági tagozatának elnöke hamis euróval bukott le.

A lista nem teljes, hiszen a felsorolt ügyek kiderültek, de a színfalak mögött van még sok olyan meghatározó fideszes politikus, akinek ügye még nem került nyilvánosságra. Még a komoly betegséggel küzdő Orbánról is terjedtek hírek, hogy veri az asszonyt, de kapott annyi pénzt a feleség, ha igaz a szóbeszéd, akkor sem fogja megerősíteni a brutális "szeretetet". A legmeredekebb, hogy mindezek mellett a fideszesek fennen hirdetik a keresztény értékrendet, ráadásul még a templomban is megéneklik a "nagy vezért", imát mondanak érte. A normális embernek azonnal az jut eszébe, ha a hívők szerint ez a keresztényi szeretet, tisztelet és értékrend, akkor Lucifer szolgái uralják a magyar templomokat?

Az alaptémához visszakanyarodva a Fidesz náci propagandája szerint muszáj valakit gyűlölni, félelemben és szegénységben kell tartani a választókat, hogy elveszítsék a változásba, a jobb jövőbe vetett hitüket. Ebben nagy segítségére van a kormánynak a pedofil botrányairól elhíresült keresztény egyház, amit a rezsim súlyos milliárdokkal honorál. Hogy mi lesz vége nem tudható. Ami biztos, hogy a normális többségnek már elege van ebből a sátáni rablóbandából. Az aggyal rendelkező emberek felfogják, hogy ma a melegek ellen uszítanak, holnap majd a kopaszok, szemüvegesek, mozgássérültek, zsidók, cigányok, vagy épp a baloldaliak kerülnek terítékre és fogják megbélyegezni, üldözni őket, mert nem olyanok, mint a fideszesek. Mert nem pedofilok, nem tolvajok, nem verik az asszonyt, nem molesztálják gyereküket, békében, szeretetben és jólétben akarnak élni, nem pedig úgy mint a fideszesek.