Cső Vitya!

Cső Vitya!

2023 január 05, 07:13


Mizu? Rég írtam neked. Te - kallózz ide! Tényleg volt pofád közpénzen homárt zabálni a digóknál, míg itthon emberek éheznek? 

Forrás: Canale Dieci/Youtube

Most sasolom a lapokat és csak kamillázok. Jó vastag bőr van a füleid közt! Mi történt veled? Itthon kocog a foguk a népeknek, te meg a digóknál gizdáskodsz partiszerkóban, hogy homárt halózol?

Figyelj komám! Mit flexeled a dellabélát közpénzből? Még beparáztat a nép, meglátod! Olyan vagy már, mint a meggymag. Kicsi, kerek és köpni való. Már titkolni kell azt is, hogy láttunk a TV-ben vazze! Sose gondoltam volna, hogy ekkora neo-suttyó leszel!

Tényleg szlovák templomokra hordod el a közös gubánkat? A vármegyéket csak-csak benyeljük, de a szlovák templomok! Mert neked ez jön be? Parádés kocsi, közguba, meg random lenyúlás? Meglátod felpattint valaki, ha már Szájer haverodnak nem sikerült, te sügér!

Szégyenítesz bennünket mindenhol. A románokat is ellenünk hangoltad a "mifajtánkkal". Igaz nem téged csicskáztatnak majd, hisz te csak belefingasz az éterbe, azt hazahúzod a beled?! Gázkamrát nem akarsz építeni a fajelméleted mellé?! Addig offolsz a románoknak, míg megfognak, azt Helenáék után küldenek!

Okos legyé', mer' vihar lesz!

Szemdoki is kéne melléd, nem csak grazi skizomanner komám! Nem látod mit műveltél itthon? A kenyér kilója már 2000, a gyerekek síruhában ülnek az órákon, a kórházakban futószalagon hal a magyar, te meg jaszkarizol! Mi van csavarlazítóval inhalálsz? Vagy arra gerjedsz, hogy döglik minden, aminek a közelébe kerülsz?

Te! Főispán vármegye homár!

De hát újév van, nem savazlak tovább. Egyház helyett fegyházat és teljes vagyonelkobzást kívánok az új évben! Na meg jó nagy tüdőt, hogy jól bírd az iramot, mikor kapára-kaszára kel a magyar!

Szóval okos legyé'!